/Urnenmuur/Columbarium
Urnenmuur/Columbarium 2017-03-03T09:26:22+01:00

Urnenmuren of Columbariums

Met de stijging van de hoeveelheid crematies, stijgt bij begraafplaatsen ook de vraag naar urnennissen. Bestaande urnenmuren, of columbariums, worden uitgebreid of er worden nieuwe urnenmuren geplaatst.

Voor iedere begraafplaats een passende urnenmuur

U kunt bij ons terecht voor de ontwerp en uitvoering van uw columbarium. Of het nou gaat om een kleine urnenmuur met 6 nissen of een groot columbarium, een honingraat columbarium of geheel eigen ontwerp bij ons bent u aan het juiste adres. Wij gaan graag met het beheer van de begraafplaats in gesprek om zo tot een ontwerp te komen.

Uiteraard houden wij hierbij rekening met het karakter en indeling van de begraafplaats. Maar wij letten ook op de privacy van de nabestaanden, stand van de zon, de wind en de omgeving. Uiteraard iets wat u kunt verwachten van een urnenmuur leverancier.

Waar vroeger vaak gekozen werd voor een betonnen urnenmuur zijn er tegenwoordig veel meer mogelijkheden. Wij leveren van gemetselde urnenmuren, schanskorven tot natuursteen of een combinatie van materialen. Naast de urnmuur kunnen wij ook de afsluit-  of dekplaten leveren uitgevoerd in natuursteen of glas.

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak.


 

Columbarium afdekplaathoningraat columbarium

Verder praten over de mogelijkheden?

Wilt u ook compleet ontzorgd worden bij de inrichting van uw begraafplaats? Neem dan contact op voor een vrijblijvende offerte.

  • Info@begraafplaatsonderhoud.nl

  • 0187-489088