/Levering en herroepingsvoorwaarden
Levering en herroepingsvoorwaarden 2017-02-27T14:31:35+01:00

Hieronder leest u onze voorwaarden wat betreft bezorging en retourneren.

Bezorging

Te allen tijde proberen wij te voldoen aan de levertijd welke tussen de 5 a 10 werkdagen bedraagt. Indien er vertraging optreedt vanaf onze kant, zullen we u per mail op de hoogte brengen. Helaas hebben wij eventuele vertraging veroorzaakt door postorder bedrijven niet in de hand, wij vragen hiervoor dan ook uw begrip.

Uitzondering op deze regel zijn de urnenplaten en grafmonumenten, deze zullen niet bezorgd worden maar geplaatst. U ontvangt per mail van ons een kennisgeving als het monument geplaatst is.

Retourneren

Wanneer u een bij ons gekochte artikel wilt retourneren verzoeken we u vriendelijk eerst contact met ons op te nemen. U hebt een wettelijke bedenktijd van 14 dagen, wanneer u hier gebruik van wilt maken verzoeken wij u ons te berichten. Wanneer u het product wilt retourneren dan is dat mogelijk, de verzendkosten (kan varieren tussen 5 en 7 euro, afhankelijk van postorderbedrijf) van het retourneren zijn echter wel voor uw rekening.

Wij vragen u de factuur(pakbon), uw rekeningnummer en het model van herroeping bij uw retourzending toe te voegen, zodat wij uw retourzending in behandeling en ontvangst kunnen nemen.

Let op: Producten worden alleen onbeschadigd teruggenomen, indien redelijkerwijs mogelijk. Nadat wij het product hebben ontvangen, wordt gecontroleerd of deze nog in originele staat verkeert. Wanneer een product niet meer in originele staat verkeert, kunnen wij niet garanderen dat het volledige aankoopbedrag wordt teruggestort. Mogelijk wordt de waardevermindering verrekend met het terug te storten bedrag.

Uitzondering op deze regel zijn de producten die op maat gemaakt worden, daar het hier om maatwerk gaat is het niet mogelijk deze te retourneren.

Retouradres:

Pascal 06,

3241 MB Middelharnis

Wanneer we uw retourzending hebben ontvangen, zullen wij u via e-mail berichten. Binnen 30 dagen zullen wij vervolgens het aankoopbedrag op uw bankrekening terugstorten.