//Heeft uw begraafplaats al een voorjaarsbeurt gehad?

Heeft uw begraafplaats al een voorjaarsbeurt gehad?

Langzaam aan begint het zonnetje weer wat meer te schijnen, het voorjaar begint. Met het begin van de lente trekken begraafplaatsen ook weer wat meer bezoekers. Grafmonumenten schoonmaken of een bloemetje bij het graf brengen, we zien dat er met het mooie weer meer mensen naar de begraafplaats trekken. 

Het begin van de lente is voor veel begraafplaatsbeheerders ook het start sein voor een voorjaarsbeurt aan de begraafplaats. Paden worden weer netjes gelegd, de gieterrekken worden weer buiten geplaatst en de nieuwe steekvazen worden weer in de rekken geplaatst zodat bezoekers niet misgrijpen als ze en bloemetje bij het graf willen plaatsen.  Maar ook weggezakte grafmonumenten worden weer recht gezet.

Wagemaker Begraafplaats Onderhoud wordt in deze periode van het jaar veelvuldig ingeschakeld om personeel of hulpmiddelen te bieden voor het up to date maken van de begraafplaats. Tenslotte is het gemak van de bezoeker belangrijk voor iedere begraafplaatsbeheerder, men het gevoel geven dat er aan ze gedacht wordt, het zijn de kleine dingen die een groot gebaar kunnen vormen voor de bezoeker.

 

2017-03-22T10:05:02+01:00

Leave A Comment